Vedic Art
Schagen

Kaartenset 

time to ... tijd voor …

uit mijn comfortzone gaan, 
aangemoedigd door gezin & vrienden …

De emotie/energiekaarten zijn afgestemd om je te helpen bij het helder krijgen van je knooppunten, je wensen, je aandachtspunten, je volgende stappen, je levensdoel … . Ze kunnen je helpen om in de oceaan van je onderbewustzijn te duiken, waar verborgen gedachten en gevoelens je hartenwensen kunnen blokkeren of creëren.

De kaarten zijn eenvoudig in gebruik voor readings voor jezelf en anderen. Alle kaarten zijn ontstaan op het moment dat in mijn onderbewustzijn energieën mij blokkeerden of om me aan te geven wat de volgende stap is. Soms zijn we overtuigd dat we ons doel sneller halen door extra inspanning. Op dat moment proberen we dingen te forceren, wat vaak een contra effect heeft.


De emotie/energiekaarten laten ons zien dat we alles kunnen bereiken als we leven vanuit de positieve energie, op een innerlijke vrolijke speelse manier waarbij we het woord “niet/nee” in onze boodschap ombuigen naar het gewenste gedrag of intentie. Ze helpen bij het stimuleren van ons 6e zintuig. Onze intuïtie zorgt ervoor dat we geleid worden in de richting die we zoeken, de emotie/energiekaarten geven ons het vertrouwen dat we onze innerlijke blauwdruk volgen.


Mijn wens …

 

Laat het toe, laat alle energie stromen zodat knooppunten, inzichten en gevoelens kunnen groeien vanuit een positieve visie. Laat oordeel los en laat de emotie/energiekaarten helpen met het in balans brengen of begeleiden naar de volgende stap. Uit mijn comfortzone gaan heeft mij tot dit gebracht. Staan voor mezelf, accepteren dat de tekeningen effecten hebben … .

Veel ontdekkingsplezier en geloof in jezelf!

Interesse in een kaartenset?

Stuur me een berichtje

                                   

 
E-mailen
Bellen
Instagram