Vedic Art
Schagen

Marjolein

 

Vedic Art kwam op mijn pad door een artikel in Happinez
Bij het lezen ging er door me heen:

 

"Ja, dat zou ik willen ervaren, hier herken ik mij in"

De afgelopen jaren tekende ik veel om opgevangen energieën en emoties te vertalen op papier, zodat ik deze zonder woorden kon verwerken. Door mijn omgeving ben ik gestimuleerd om van de tekeningen een energie/emotie kaartenset "time to ... tijd voor …" samen te stellen. Dit was voor mij een grote stap om uit mijn comfortzone te gaan. 

Vervolgens heb ik een periode aan dotpainting gedaan, op mijn unieke manier. Het was een leuke uitdaging, alleen voelde ik sterk dat ik nog iets miste.

Op dat moment ontdekte ik een introductie workshop Vedic Art, waar de eerste 4 voorstellen werden behandeld. Mijn enthousiasme was aangewakkerd en daarna heb ik vrij vlot de 5-daagse basiscursus gevolgd. Het voelde voor mij als thuiskomen. Ineens begreep ik mijn manier van creëren, dit voelde als vrijheid. Ik ben iemand van weinig woorden, bij Vedic Art vindt er geen discussie en of nabespreking plaats. We zijn dan bezig met het proces van de ander. Het draait juist om je innerlijke proces, je komt vanzelf elementen tegen welke door de creatieve stroom transformeren. Mocht je ervaringen willen delen, dan is hier in één op één situatie altijd ruimte voor.

De verdieping van de 17 principes, welke ik bij de vervolgcursus mocht ervaren, waren een cadeautje voor mezelf. Mijn creëren werd nog intenser ontwikkeld, ik kom steeds meer bij mijn eigen ik, dit maakt dat ik milder voor mezelf word.

Onverwachts ben ik 3 weken later de Vedic Art Teacher cursus gaan volgen, had nooit gedacht dat dit zo snel op mijn pad zou komen. Het herhalen van de principes geeft telkens weer meer verdieping. Wat brengt Vedic Art mij ... 

"Vedic Art

 een oordeelloos ontdekkend transformatieproces voor mezelf

waarvan mijn hart gaat stromen … "


Veel ontdekkingsplezier!  
 
 Lv grtjs Marjolein Huizink


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram